diumenge, 19 d’octubre de 2014

Sortir amb nens al Delta de l'Ebre

- LA BASSA DE L'ENCANYISSADA I LA CASA DE FUSTA AL DELTA DE L'EBRE
La bassa de l'Encanyissada, entre els termes municipals d'Amposta i Sant Carles de la Ràpita és la mes gran del Delta, amb una extensió de 879,23 ha.
Està declarada Reserva Nacional de Caça. Es troba dividida en dos parts: la cubeta gran i la cubeta petita (més coneguda com el Clot).
Per gaudir de les meravelloses vistes de la bassa, podeu fer un recorregut a peu o en bicicleta que surt des de la Casa de Fusta.
- PARC DELTAVENTUR
L'únic parc dedicat a la Natura del Delta de l'Ebre i al món rural.

Podreu observar de ben a prop gran nombre d'aus aquàtiques que habiten les aigües i a les ribes de la gran llacuna del parc, i també les aus salvatges que visiten diàriament aquest espai.

Podreu fer una passejada tranquil·la, i veure els diferents animals que hi viuen.
- MÓNNATURA DELTA DE L'EBRE

MónNatura Delta de l'Ebre permet descobrir un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l'Europa Occidental.

“La visita dels menuts” (visita familiar) està pensada per a que els més petits de la família puguin gaudir de l'entorn de MónNatura Delta, i alhora descobrir la riquesa d'aquest espai mitjançant la descoberta d'aus fascinants i activitats tradicionals úniques al Delta.
- EN VAIXELL A LA DESEMBOCADURA DE L'EBRE

On el riu es junta amb el mar

Navegar pel riu Ebre fins a trobar-nos amb el mar és una excursió que no ens podem perdre si anem al Delta de l'Ebre.

El viatge en vaixell fins a la desembocadura de l'Ebre és una experiència per fer en família que ens sorprendrà per les diferents  aus (ànecs, flamencs i ocells de tota mena) que anem veient pel recorregut  i pel paisatge del Parc Natural del Delta de l'Ebre, l'Illa de Buda, l'Illa de Sant Antoni i el Garxal.