dimecres, 13 d’abril del 2011

El bebè que mama


Va néixer l'Agost de 2009 a Alacant i es va començar a vendre a les botigues l'octubre d'aquell mateix any.

Semblava que ja s'ho havien inventat tot: el bebè que plora, el que es fa pipí... però no: ens faltava el bebè que mama.

I gairebé dos anys després, la polèmica surt al mercat, però no aquí, no! als Estas Units.

I jo em pregunto: n'hi ha per tant? Què en penseu?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que no sé què dir... hi ha nines que ploren, que fan pis, que treuen mocs, que mengen amb biberó i després fan el rotet..., només faltava el que mamés, no? Però és cert que fa una mica d'impressió veure la nena posant-se els "sostents" per donar de mamar. La polèmica està servida ...
Marta

RuedasHervella ha dit...

arriba un moment que no acabo d'entendre el món. La manera més natural de donar de menjar als bebes es el pit, peró la gent s'escandalitza de que existeixi una nina que ensenyi a les nenes que mamar es una cosa completament natural i no s'escandalitzen quan un adolecent de diset anys, anomenat Justin Bieber, aconsegueix que nenes de dotze anys i menors no assisteixin a classe i dormin al carrer per poder ser les primeres en agafar entrades pel seu concert a Bcn. En quin mon vivim????

EQMEVD ha dit...

Enhorabona pel Bloc!
I bona reflexió per començar.
Donar el pit és el que hauria de ser normal i acceptat, però sembla que els criteris per escandalitzar-nos fan passar per davant la falsa moral a la violència que ens envolta, molt més escandalosa.